A Simple Key For تعویض سیم کشی برق Unveiled

Wiki Article

سوکت‌ها یا اتصالات، طراحی و ساخت پیچیده‌ای ندارند. اما به دلیل اندازه کوچک آنها زراحی ظریف و دقیقی وجود دارد. اجزای اصلی سوکت ها عبارتند از:

هزینه برقکاری ساختمان (همان‌طورکه قبلا هم اشاره گردید) به عوامل متعددی بستگی دارد. در ادامه به پنج مورد از آنها اشاره خواهیم کرد:

بسیاری از کارهایساختمانی را می توان به صورت استاد و شاگردی به خوبی فرا گرفت ولی جهت ورود بهحرفه برقکاری ساختمان می بایست دوره ویژه آموزش برقکاری ساختمان را زیر نظر استاد برقکارساختمان گذراند.

در هر صورت باید بر اساس نقشه از کنتور برق به سمت مصرفی ها کنده کاری کرده و بر روی دیوارها شیارزنی کنید تا بتوانید لوله ها را در شیارها قرار داده و به قوطی برق وصل کنید.

قیمت سیم کشی ساختمان، به نوع اجرای سیم‌کشی هم بستگی دارد. به طورکلی سیم‌کشی برق به روش‌های روکار، توکار، برق‌کشی از کف و برق‌کشی از سقف انجام می‌شود. در ادامه، به معرفی این موارد خواهیم پرداخت:

نصب کلید و پریز: نوع و تعداد کلید و پریزهای نصبی نیز بر هزینه سیم کشی برق ساختمان تاثیر مستقیم خواهند داشت.

سیم‌ها و کابل‌های برق دارای علامت‌هایی هستند که روی عایق یا روکش بیرونی‌شان مهر یا چاپ شده است. این علامت‌گذاری‌ها اطلاعات مهمی در مورد سیم‌کشی و عایق، از جمله اندازه و جنس سیم، نوع عایق، تعداد سیم‌های موجود (داخل کابل)، و هر گونه درجه‌بندی یا ویژگی خاص ارائه می‌دهند.

برق‌کشی ساختمان از سقف: گاهی علاوه بر سقف اصلی، در سقف‌های کاذب هم نیاز به برق وجود دارد.

لوله هاییکه در کف ساختمان توسط برقکار ماهر قرار داده می شوند تعویض سیم کشی ساختمان با استفاده از روش هاییمانند ماهیچه های سیمانی از فشارهای احتمالی محافظت می شوند.

تعمیر برق ساختمان و برق کشی ساختمان هوشمند را به متخصصین هوم سرویزبسپارید

در این صورت باید نقشه سیم کشی برق جدید را طراحی کنیم. در این نقشه بایستی محل نصب کلید و پریز برق و مسیر عبور سیم های برق کاملاً مشخص شود.

بر اساس تعریف بالا یک پیمانکار برق، شخصی حقیقی یا حقوقی است که در رابطه با موضوعات برق‌کشی ساختمان و موارد فنی آن تبحر دارد و بر اساس یک نمونه قرارداد پیمانکاری برق که با کارفرمای خود امضا کرده است، اقدام به اجرای عملیات برق‌کشی ساختمان و یا هر فعالیت موردتوافق دیگری که در اسناد قرارداد ذکر شده است، می‌کند.

فرض کنید هیچ ولتاژی در نقطه شارژ پیدا نمی‌کنید. در آنجا شما اولین سرنخ خود را از مشکل دارید. فیوز یا قطع کننده مدار محافظ مدار یا رله ولتاژ مدار را بررسی کنید. اگر مشکل فیوز باشد، تعویض فیوز ممکن است به طور موقت برق را بازیابی کند، اما اگر علت اصلی اضافه بار پیدا و اصلاح شود، احتمالاً روش شما (تعویض فیوز) کار نخواهد کرد.

شما با ثبت سفارش رایگان در سایت استادکار، چند پیشنهاد از استادکاران معتبر و متخصص منطقه خود دریافت می‌کنید. همچنین هزینه پیشنهادی استادکار منتخب‌تان را پس از اینکه کار به اتمام رسید، پرداخت خواهید کرد.

Report this wiki page